Weboldal készítés

 

Szívesen alkalmazzuk a legújabb webes technikákat, követjük az aktuális trendeket. Szeretjük a modern, letisztult dizájnt, amely a mobilbarát honlapok esetében különösen fontos szempont.

Reszponzív honlap készítéssel már évek óta foglalkozunk, a hazai weboldal készítők közül az elsők között voltunk, akik alkalmazták ezt a technikát. Ma már mindenkinek csakis ezt ajánljuk.

Egyedi programozással honlapját teljes mértékben testreszabva tudjuk elkészíteni, nemcsak a dizájn, hanem a funkcionalitás tekintetében is. Például speciális online foglalási rendszerek, céges weboldalak egyedi termékkezeléssel, stb. A weboldal készítés során ügyelünk a kereső és felhasználóbarát kialakításra.

A kész honlap karbantartását, frissítését egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül Ön is elvégezheti. Korlátlan számú oldalt hozhat létre, képeket, képgalériákat, dokumentumokat tölthet fel korlátlan számban.

Az általunk készített weboldalak előnyei:

  • Hamar elkészül: A honlapkészítés során gyakran használunk CMS rendszereket is. Ezek olyan előre elkészített weblapmotorok, amelyek mögött nagylétszámú feljlesztői gárda áll. Ezzel megspóroljuk a programozás idejét, és Önnek akár néhány napon belül kész honlapja lehet. Ezekhez a honlapokhoz nagyon sok előre megírt kiegészítő modult is lehet telepíteni.
  • Egyedi diájn, kész sablonok: Sok szép előre elkészített, tetszetős weboldal sablon közül válogathatunk.
    Természetesen vállaljuk kész sablon testreszabásást, vagy teljesen egyedi dizájn elkészítését is.
  • Könnyen kezelhető: A weboldal készítéshez kizárólag olyan CMS rendszereket használunk, amelyek felhasználóbarát admin felülettel rendelkeznek. Aki egy emailt el tud küldeni, az az így készült weboldalt is tudja módosítani, új tartalmakat létrehozni, meglévőket törölni, vagy archiválni, új nyelveket hozzáadni.
  • Olcsó: Az előzőekből következően az általunk készített weblapokat sokkal kedvezőbb áron tudjuk elkészíteni.
  • Specifikus: Ha Önnek speciális egyedi igénye van, egyedi programozással könnyen meg tudjuk valósítani. weblapja teljes mértékben testreszabott lesz, pontosan azt fogja tudni, amire Önnek szüksége van.
  • Gyors: Mivel nem tartalmaz felesleges funkciókat, az oldalak nagyon gyorsan betöltődnek.
  • Keresőbarát: A weboldal készítés során nagyon ügyelünk a keresőbarát programozásra.

Legutóbbi munkáink

Küldjön nekünk üzenetet

Név(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefonszám
Invalid Input

Üzenet(*)
Invalid Input

Adja meg a képen látható kódot(*)
Adja meg a képen látható kódot
  Újat kérekHibás ellenőrző kód!

© 2015 TiGeRSoft. All Rights Reserved.

Search